Roligt och gratis saker att göra i Auckland

Roligt och gratis saker att göra i Auckland

Det är möjligt att få bäst av två världar med alla roliga och gratis saker att göra i Auckland. Full i marvels Kiwi kulturen i sina städer, turister kan välja för att hyllas i landets naturliga underverk. Detta är möjligt i staden Auckland. Nya Zeelands största och folkrikaste stad, Auckland är även känd som också ett kort avstånd från natursköna vandringsleder, majestätiska vulkaner, frodiga fält och regnskogar, såväl som häpnadsväckande stränder.

New Zealand's largest and most populous city

Bild: Markering via Flickr

Turister som reser till Auckland behöver inte ha en stor budget. Allt de behöver är törst och energi att utforska. Om du vill njuta fullt ut av området, finns här fem roliga och gratis saker att göra i Auckland som turister inte bör missa:

1. Segla iväg på Wynyard kvartal

City of Sails

Bild: Alessandro Casella via Flickr

Att i Auckland innebär en är aldrig långt från vatten. därav smeknamnet "Staden i segel." Wynyard kvartal är en av de nyaste turist fläckarna i staden. Det börjar från viadukt Harbor och slutar vid Westhaven Marina, och är hem för mycket av områdets industriella arv. Efter att ta en promenad längs Jellicoe Street och njuta av lokala delikatesser i Auckland fiskmarknad, kan en njuta av passerar segelbåtar vid Wynyard passerar sevärdheter eller även samverka med andra turister och lokalbefolkningen på Silo Park.

2. Gå vilse i Queen Street

Queen Street ligger i hjärtat av Auckland och visar stadens omvandling under de senaste hundra åren. Området är hem för många hantverkare butiker, kaféer och restauranger, och musikaliska spelningar. Besökare kan också göra sin väg till stadshuset och Art Gallery att utforska vissa bitar och delar av Kiwi kultur. De bör också ta tid att besöka Sky Tower, som är en av stadens ikoniska landmärken.

3. Ett tillbakalutat eftermiddagen vid Auckland domän

Alla parker och reserver i Auckland är Auckland domänen den äldsta och den största. Ungefär cirka 75 acres, parken är hem för flera naturliga sevärdheter: resterna av en slocknad vulkan, exotiska växter, hundra år gamla träd, samt fjädrar och dammar. Denna plats är verkligen perfekt för en avkopplande picknick med familj eller vänner. Gör vissa fritidsaktiviteter är också ett alternativ eftersom det är gångavstånd spår och sport anläggningar som är belägna i parken. Om tiden tillåter det, ägnas Auckland War Memorial Museum ett besök.

4. Rida vågor vid ett av Aucklands orörda stränder

Maori Bay, Muriwai, Karekare och Piha – bara några av de många stränderna finns i Auckland, vilka alla är populära vattensporter och surfing fläckar. Vem är förtjust i stranden är dock Välkommen att komma till någon av dessa och koppla av vid åsynen av landets subtropiskt landskap.

beaches outside Auckland -- fun free things to do in Auckland

Bild: Jeff Pang via Flickr

5. Vandra ut ur staden se Waitakere intervall

Vandring är ett måste uppleva bland alla roliga och gratis saker att göra i Auckland. Auckland är aldrig ifrån vandringsleder. Bara 24 kilometer från staden korrekt, erbjuder regnskogar på Waitakere områden professional och newbie vandrare pittoreska vandringsleder smyckade med urgamla Kauri träd. Äventyrare kan stöta på naturliga fjädrar och vattenfall, eller ens hamna på en närliggande strand.

Det finns många roliga och gratis saker att göra i Auckland, oavsett om du söker efter ett tillbakalutat semester eller en lekande Spelmodell.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

CommentLuv badge